Доброволчество

Организацията “Animal Help Mezdra” е изградена изцяло от доброволци и те са в основата на тази мисия!
Отделете от вашето време, креативност и умения, за да окажете влияние върху себе си и стотиците бездомни и изоставени животни, на които “Animal Help Mezdra” помага.

Доброволци

Те помагат в много аспекти на нашата работа, независимо дали става дума за набиране на средства, да дадат допълнителна любов и внимание на куче, чакащо новия си дом, или да помагат в ежедневните дейности, които се извършват по отглеждането на кучетата.

Ще направите трайна промяна в живота на много животни

Доброволчеството е добро за вашето емоционално, физическо и психическо здраве

Ще растете в личен и професионален план и ще научите нови умения

Ще създадете връзки с невероятни хора, с мислене като вашето

Направете добро за животните, за които се грижим всеки ден като подадете ръка.

Има много начини да се присъедините към нашата мисия. Прочетете за да научите повече за нашите доброволчески програми, събития и кампании.

Грижа за приюта

Помага за почистването на приюта и храненето на кучетата. Това ви позволява да опознаете най-добре нашите кучета!

Помощ на травмирани животни

Тези доброволци работят със срамежливи, страхливи, травмирани и недостатъчно социализирани кучета, за да им помогнат да се социализират и да бъдат осиновени.

Сговорна дружина, планина повдига!

Отделете от вашето време, креативност и умения за да окажете влияние върху себе си и стотиците бездомни и изоставени животни, на които “Animal Help Mezdra” помага.

Доброволците са жизнената сила на нашата организация. С активни доброволчески сили, доброволците правят възможно да се помогне на стотици животни всяка година. Многобройните ни доброволчески задачи включват:

- Помага на животните да намерят нови домове

- Помощ при осъществяването на благотворителни инициативи

Помощ при лечение, обезпаразитяване, почистване на клетки, разхождане на кучета, осигуряване на временни домове, сглобяване на нови къщички и/или клетки за кучета

Свържете се с нас