Набиране на средства

Всяка година ние правим благотворителни инициативи, с цел събиране на средства за храна, ваксинации, препарати и хапчета за обезпаразитяване, както и за осъществяването на голямата ни мечта – истински дом за нашите над 140 кучета. В тези кампании може да се включи всеки желаещ да помогне, както с материали, така и с парична помощ. Всяка стотинка помага!

Набиране на средства

Нашият приют съществува от 15.03.2015г. От тогава се намираме на място, което не е наше, а е под наем, следователно не можем да строим на него. Нашата голяма цел е да закупим място, на което да построим истински приют по европейски стандарти, както и да подсигурим по-добри условия на живот на кучетата в приюта.

Набиране на средства

Да бъдеш доброволец за набиране на средства е фантастичен начин да подкрепите нашата работа и да съберем основни пари за нуждаещи се животни.

Имаме много възможности да покажете на различни умения и способности. Независимо дали можете да помогнете за няколко часа на събитие или искате да се включите по-редовно, ще се радваме да се свържете с нас.

Независимо дали уменията ви са да помагате при организирането на събития, или сте по-креативни и практически, можете да играете жизненоважна роля, за да ни помогнете да съберем пари, за да помогнем на животни в нужда.

„Animal Hel Mezdra“ винаги търсят доброволци, които да помогнат в организирането на събития за набиране на средства.

Защо да станете доброволец за набиране на средства?

Това е чудесен начин да се срещнете с хора с еднакво мислене, които споделят вашия ентусиазъм за хуманно отношение към животните. Ще имате възможност да придобиете нови умения и да развиете съществуващи, като същевременно правите реална промяна в живота на животните.