Програма за виртуално основяване

Ако много искате да дадете на едно или повече от нашите красиви кучета любящ дом, но не можете да осиновите по различни причини, тогава можете да се присъедините към нашата програма за виртуално осиновяване и да станете настойник на едно от нашите кучета.

Присъединявайки се към тази програма, вие ще правите дарение от 150-200 лв годишно, като това дарение може и да е месечно, според вашите възможности. Дарението ще допринесе за храна, подслон, ваксинация, обезпаразитяване, рехабилитация, общи и медицински грижи за всички кучета в “Animal Help Mezdra”, включително вашия виртуален домашен любимец.

Това ви дава възможност, макар и виртуално, да спасите един живот, да подсигурите всичко необходимо за отглеждането му, както и да създадете специална връзка с него, като му идвате на посещение, извеждате го на разходки и си играете с него.

Не можете да осиновите куче? Опитайте виртуално основяване...

Имаме над 140 красиви кучета, които чакат своя нов дом. Междувременно бихте могли да подпомогнете някое от тях.

Какво е виртуално осиновяване?

Кучетата, предлагани в нашата програма за виртуално осиновяване, са тези, които е по-малко вероятно да бъдат осиновени. Това може да се дължи на медицински/здравни проблеми, възраст или някаква форма на травма. Възможно е това да бъде сравнително ново куче в приюта, което ще има нужда от по-продължителен период от време за възстановяване, преди да бъде физически осиновено. С ваша помощ те могат да продължат да се радват на безгрижен живот в топла, безопасна и любяща среда.

Нашата програма за виртуално осиновяване дава Втори шанс на всяко едно куче, който то наистина заслужава. Това е страхотен начин да станате част от тяхното пътуване до новият им дом! Това е уникална възможност да промените живота на куче в нужда.

Как работи?

Участието в програмата за виртуално осиновяване може да стане на индивидуална основа, но също и заедно с вашите колеги, семейство, приятели или клуб (социален или спортен). Може би кучето може да стане вашият талисман на отбора с малък принос от всеки?

Ако вашият виртуален домашен любимец намери постоянен дом и напусне прищта, можете да се откажете от програмата (въпреки че, разбира се, можете да се откажете от програмата по всяко време) или да изберете нов домашен любимец, който да осиновите виртуално – при нас винаги ще има някой, който има нужда от теб.

Моля, отделете малко време, за да разгледате нашите кучета, намерете кучето, което искате да осиновите виртуално, и след това се свържете с нас. След като осиновите виртуално някое от нашите кучета вие ще получите виртуален сертификат за осиновяване с избраното от вас куче – малък знак за нашата признателност и нещо, което можете да разпечатате и покажете на всеки.

Нашата крайна цел е да намерим постоянни, любящи домове за всяко куче, за което се грижим “, но това не винаги е възможно. Програмата за виртуално осиновяване дава възможност на „нежеланите“ кучета да изживеят остатъка от живота си в безопасна и любяща среда.

Какво включва виртуалното осиновяване

Вашият нов най-добър приятел ви очаква. За нас от “Animal Help Mezdra” всеки живот има значение! 
Годишно дарение за грижата за кучето

Годишно дарение в размер от 150-200лв., които ще бъдат изпозлвани за грижа за избраното от вас куче.

Подготовка за бъдещо осиновяване

Възможността да помогнете на виртуално осиновения си домашен любимец при неговата социализация, подготвяйки го за бъдещо осиновяване.

Разходка и игра

Възможност за разходка и игра с избраното от вас куче.