Защо да осиновите от приют?

- Попитайте всеки, който е осиновил домашен любимец и той ще сподели с вас своята история за любов, забавление и приятелство. Защо? Защото домашните любимци в приюта са невероятни!

- През следващата година хиляди котки и кучета ще влязат в приюти в цялата страна. В същото това време много хора възнамеряват да си вземат домашен любимец в домовете си, поради което ние работим, за да покажем защо приютите трябва да бъдат вашият първи избор и предпочитан начин за придобиване на домашен любимец.

- Запомнете: Кучетата и котките, които всяка година се отглеждат в приюти, се оказват бездомни не по тяхна вина.

- Приютите са пълни с любящи, игриви и често обучени домашни любимци, които просто чакат да се срещнат с вас! Като осиновите котка или куче от приют, можете да сте спокойни, че не сте подкрепили индустрията за производство на кученца, чиято единствена цел е изкарването на пари. Често животните, гледани в развъдници, са подложени на жестоки условия на живот, често са оставяни без храна и вода, а клетките, в които се отглеждат не са подходящи за техните нужди – чистота, големина. Не ги извеждат на разходки и не получават никаква любов и грижи. Те биват използвани само и единствено за разплод.

- Осиновяването на домашен любимец от приют означава да спасите един живот и да намерите верен приятел за цял живот.

Осиновете вашият най-добър приятел. Спасете живот.

Имаме над 140 красиви кучета, които чакат своя нов дом. Може ли да е твоя?

Готови ли сте за куче?

Притежанието на куче е прекрасно нещо, но е и огромна отговорност. Както се казва в една поговорка - „Едно куче е за цял живот“!

Ние сме тук, за да помогнем! Разгледайте нашите съвети за подготовка на кучето. Какво да направите, ако току що сте го довели вкъщи? Какво да очаквате?

Ако мислите да си вземете куче, важно е да помислите как ще изглежда живота ви с него. Помислете как изглежда обичайният ви ежедневен живот и дали можете да дадете на кучето всичко, от което се нуждае. Когато решите да си вземете куче, трябва да сте сигурни, че можете да си позволите храна, ветеринарно лечение и да му отделите достатъчно време за разходки, игри, обучение.

Някои спасени кучета са били малтретирани и животът им тепърва започва. Всички те се нуждаят от сигурността на любящ дом, където могат да изградят отново живота си и да намерят щастие.

Всички осиновявания се извършват лично в приюта. Ние държим да се запознаем лично с човека, който ще се грижи за кучето. Ние НЕ изпращаме кучета с куриерски фирми. Много е важно да се срещнете лично с бъдещия си нов член на семейството и да се изберете един друг. Това е първата стъпка към гарантирането, че ще имате дълъг и щастлив живот заедно!

НЯМА такси за осиновяване. Осиновяването става само след подписването на двустранен договор за осиновяване. След осиновяването, ние държим да получаваме информация от собственика за състоянието на кучето.

Ние спасяваме бездомни и изоставени животни и им осигуряваме място, където да се възстановят, в очакване на новият си дом.

Процедура по осиновяване

Вашият нов най-добър приятел ви очаква. В “Animal Help Mezdra” всеки живот има значение!
1
СРЕЩНЕТЕ ВАШИЯ НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ!

Намерете животно, което ви интересува, като потърсите в нашата галерия тук или като дойдете на място, след предварителна уговорка.

2
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ ЗАПОЗНАЙТЕ С ЖИВОТНОТО

Запознайте се с кратката история на животното, за да научите повече за него и ако имате въпроси се свържете с нас.

3
СРЕЩА И РАЗГОВОР

По време на разговора ще имате възможност да зададете въпроси за всичко, което ви интересува. Ние също ще научим неща, които ни интересуват, за да сме сигурни, че кучето попада на сигурни и отговорни стопани.

4
ПРЕЦЕНЯВАНЕ ДАЛИ КАНДИДАТИТЕ СА ПОДХОДЯЩИ

НЕ даваме куче за пазач, НЕ даваме куче за да лае на село, НЕ даваме куче, за да стои вързано и да му се подхвърля малко ядене от време на време. НЕ даваме животно на всяка цена. ДАВАМЕ член на семейството, който заслужава да живее щастлив и да бъде обичан.

5
ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР

Ако вашето куче е готово да се прибере вкъщи и ние сме сигурни, че ще бъде гледано, както заслужава, ще бъде подписан договор.

тук може да видите договора
6
ВЗЕМАНЕ НА КУЧЕТО

Можете да го приберете в новият му дом, да го обградите с любов и да получите най-чистата и искрена любов.