Да бъдем добри приятели и стопани

03.05.2022

Здравейте, приятели.
Ние сме Козленце и Тропчо и от няколко дни сме виртуално осиновени от учениците, учителите и персонала на СУ "Иван Вазов" гр. Мездра.

През месец март 2022 г. в град Мездра се проведе благотворителна инициатива в подкрепа на организацията, която се грижи за нас.

Ученическият парламент към СУ “Иван Вазов” – Мездра се присъедини към кампанията и организира редица дейности за популяризиране на отговорността към домашните любимци и проблема с бездомните кучета - Правата на кучетата; Какво иска да каже кучето?; Забавни рекорди; Страх ме е от кучета? (съвети и препоръки).

В инициативата се включиха 210 ученици, учители и помощен персонал (хигиенисти, охрана, медицинско лице и др.).

Тук е мястото да благодарим на всички ученици, както и на Йоана Константинова от 12а клас, която беше подготвила презентация на тема “Да опознаем кучетата”. Тя, заедно със Славена Стоянова от 12б клас я представиха на учениците. Освен това двете момичета бяха подготвили интересни факти и съвети за игри с кучета. Момичета, справили сте се страхотно!

Благодарим на всички родители, учители и помощен персонал на СУ “Иван Вазов" за оказаната подкрепа и готовност да участват и подкрепят децата в такава благотворителна инициатива.

В кампанията бяха събрани 450лв, които покриват нуждите ни от храна за нас двамата - Козленце и Тропчо , за 12 месеца.

Хора, страхотни сте!
Надяваме се да има в България повече ученици, учители, родители и помощен персонал, като вас!
Ние вярваме, че доброто е заразно!!!
Искрено ваши: Козленце и Тропчо
Вечно ще ви бъдем благодарни!

Прочетете повече

Сподели Да бъдем добри приятели и стопани

Споделяне

Направи дарение

Дари